Servicii

Consiliere – Consultanta

           Va ajutam in alegerea elementelor necesare realizarii proiectelor pe care le aveti. Va oferim suport pentru a avea cea mai buna solutie pentru un cost optim. Aveti consiliere tehnica din partea inginerilor cu experienta in domen iu. Pentru design arhitectul nostru va poate ajuta in realizarea unui design deosebit, in functie de lucrare.

 Implementare

          Oferim suport pentru implementarea si realizarea proiectelor dumneavoastra, fie ca este vorba de realizarea propirului proiect, fie ca este vorba de realizarea unor proiecte catre terti,  aveti asigurata consultanta necesara in vederea asamblarii si montarii,

Montaj

            Avand o exeperienta vasta in domeniu, realizand peste 3500 proiecte din toate tipurile de balustrade din aluminiu si din sticla ofertate , asiguram montaj profesional pentru toate sistemele oferite, atat in mod direct, prin intermediul echipei noastre de profesionisti cat si prin intermediul unor firme partenere atunci cand specialistii nostrii sunt angrenati in alte proiecte.

Garantie

             Pentru montajele executate, direct sau prin terti, compania noastra ofera garantie de buna executie intre 3 si 7 ani, in functie de sistemul de balustrada din aluminiu sau din sticla montat, in baza certificat garantie emis la finalizarea lucrarii. In perioada de garantie toate viciile de montaj vor fi remediate gratuit de catre specialistii nostri, in cel mai scut timp de la sesizare. In ceea ce priveste viciile ascune ale produselor, descoperite ulterior montajului, compania noastra asigura, in colaborare cu producatorul inlocuirea acestora. De asemenea, asiguram si servicu post – garantie, contra cost.

Certificare

             Toate sisteme oferite sunt certificate de catre producatorul nostru, iar noi oferim certificare de conformitate pentru toate sistemele oferite, certificare in concordanta cu legislatia in vigoare pe teritoriul tarii noastre. Sistemele de balustrade din sticla sunt certificate privind testele de rezistenta la impact Girodano Studio.

  Transport marfa

               Toata marfa achizitionata de cumparatorii nostrii poate fi  expediata prin curierat rapid, costul transportului fiind suprotat de catre cumparator, de catre noi cu auto propriu sau poate fi ridicata de cumparatori.. In cazul partenerilor constanti (distributitori), si nu numai, asiguram transport cu auto propriu, contra cost sau gratuit in functie de catitatea achizitionata. Transportul gratuit pentru Bucuresti sau Judetul Ilfov il asiguram pentru orice comanda peste 550 Euro. De asemenea, pentru toti cumpartaorii din Constanta, transportul este gratuit pentru orice comanda mai mare de 650 Euro (fie ca livrarea se face prin curierat rapid fie o vom face noi cu auto propriu)

Serviciu post vanzare

                Dupa livrarea marfii, sau dupa caz incheierea montajului, unul dintre specialistii nostrii in vanzari, v-a contacta fiecare client in parte pentru a ne asigura ca toate lucrurile s-au desfasurat in concordanta cu toate aspectele discutate anterior vanzarii / montajului. Prin acest serviciu, urmarim sa ne imbunatatim in permenenta serviciile oferite, remediind de indata orice neconcordanta aparuta.